Tiimimme

Jani Kujala

Jani Kujala

Toimitusjohtaja, CEO | Perustaja


Insinööri Kujalalla on 15-vuoden kokemus valmistavasta teollisuudessa, eri johto- ja asian­tun­ti­ja­teh­tä­vis­sä. Kokemusta Janilla on kertynyt niin teknologia- kuin al­ko­ho­li­juo­ma­teol­li­suu­des­sa. Jälkimmäinen näistä on tunnustettu yhtenä viime vuosien kovimmista brän­di­ra­ken­ta­jail­miöis­tä, niin Suomessa kuin ulkomailla.

"Olen etuoikeutettu kun olen päässyt työskentelemään liikemaailman ehdottomien huippujen kanssa. Intohimo tekemistä kohtaan, innovatiivisuus, strateginen osaaminen, mukautuminen muuttuviin markkinoihin ja kaikki tekeminen yleisesti on sillä tasolla, että näitä ei oppikirjoista opita. Päin vastoin - näistä tehdään oppikirjoja. Tässä maailmassa olen myös oppinut näkemään ja kokemaan sen, että ihminen on loppuviimein se arvokkain osatekijä. Ihmisissä on uskomaton potentiaali ja voima, kunhan tämän ravitsee oikein kukoistukseensa. Sama pätee kaikkiin sidosryhmiin ja työntekijöihin, niin sisäisiin kuin ulkoisiinkin", Kujala toteaa.

Jani on myös intohimoinen itsensä kehittäjä ja lähes koko työuransa ohella hän on kehittänyt itseään opiskelemalla. Tällä hetkllä loppusuoralla ovat eMBA-opinnot Vaasan Yliopistossa.

Viihdealalta Janilla on kokemusta esiintyvänä taiteilijana sivutoimisesti 13 vuoden ajalta. Hän on toiminut muun muassa Tanssiorkesteri Sidersin solistina Suomea kiertäen vuodesta 2008. "Ehdottomasti koen isona vahvuutena sen, että kokemusta löytyy kentältä. Artistin toiveita, tuntemuksia ja tarpeita ei voi kunnolla ymmärtää kuin toinen artisti. Arvostan artistikollegoita, sekä koko musiikintekijöiden kenttää ja haluan palvella heitä niin, kuin olisin halunnut itseäni palveltavan" Kujala toteaa.

Muiksi vahvuuksiksi Rantalavaviihteen peräsimessä ja suomalaisen tanssimusiikin hyväksi Jani kertoo olevansa analyyttinen rationalisti. "Insinöörinä rakastan faktatietoa, jonka pohjalta pääsee rakentamaan malleja ratkaisujen pohjiksi hyvin strategisiinkin haasteisiin. Rakastan haasteita ja kaikki haasteet ovat ratkaistavissa, kunhan on riittävästi tietoa saatavilla. Ja yleensähän sitä on. On vain osattava etsiä oikeasta paikasta", Jani tuumaa.

Hän toteaa olevansa myös idearikas visionääri. Ehtymättömästä ideakaivosta hän ammentaa toinen toistaan mielenkiintoisempia keksintöjä. "Ideoita on loputtomiin. Ainut ongelma vain on, että jonkun pitäisi saattaa ne myös loppuun. Yleensä kun uutta ideaa pukkaa toisen perään niin edellisen lop­puun­saat­ta­mi­ses­ta loppuu mielenkiinto. Onneksi minulla on Rantalavalla oikeana kätenä Sanna, joka systemaattisena ja järjestelmällisenä saattelee ideat loppuun myös käytäntöön asti. Idealla on arvoa ainoastaan, kun se on saatu implementoitua käyttöön."

Motivaatio tanssimusiikkiin ja tans­si­musiik­ki­kult­tuu­rin edistämiseen kumpuaa Janilla lapsuudesta saakka. "Olen kasvanut tähän maailmaan sisään. Vanhempani olivat intohimoisia la­va­tans­si­har­ras­ta­jia ja voisiko sanoa että tietyntyyppisiä tanssituristeja. Kiersimme ympäri Suomea tanssilavoja läpi, joko asuntovaunulla tai mökeissä majoittujen. Kruunatut ja kruunaamattomat mestarit tulivat tutuiksi jo pikkupoikana ja tanssilavojen tunnelma on tallentunut lähtemättömästi sydämeeni. Myöhemmin var­hai­sai­kui­suu­des­sa mukaan tuli myös lauluharrastus. En ainakaan tietoisesti tähdännyt laulajaksi tai muista, että olisin koskaan unelmoinut lapsena laulutähteydestä. Se oli vain heti niin pirun hienoa hommaa ja tunsin, että olin myös hyvä siinä. Tietenkin myös laulaminen suuntautui tähän iskelmä- ja tanssimusiikkiin, joka oli soinut kotona koko lapsuuden. Kohtalo kuljetti myös Tanssiorkesteri Sidersin luo ja jätkien kanssa meni heti kaikki niin hyvin yhteen. Aivan kuin olisi aina tunnettu. Aikuisiällä tuli itselle myös tanssiminen mukaan kuvioihin. Onhan sen murroksen nähnyt, että keski-ikä tansseissa on verraten korkea ja nuorempi harrastajakunta on hyvinkin vähemmistönä. Toki on tiettyjä artisteja, jotka vetävät enimmäkseen nuorempaakin tanssijakuntaa, mutta jos kaikki niputetaan yhteen.

Kyllähän se totuus on, että nyt tarvitaan strategian muutosta ja systemaattista tavoitteellista tekemistä koko alan eteen. Tämä on niin hieno kulttuuri, että tätä ei nyt tuhota. Nyt tarvitaan vain se portti, miten uudet tulevat harrastajat saadaan oikealla tavalla maistamaa tätä autuutta. Kokemuksellisuus ja tunnelma jäävät sydämeen ja sieluun", Jani sanoo.

Sanna Latva

Sanna Latva

Operatiivinen johtaja, COO |Musiikkimanageri |

Perustaja


Sanna on valmistunut musiikkimanageriksi tammikuussa 2021 Ikaalisten käsi- ja

tai­de­teol­li­suusop­pi­lai­tok­ses­ta. Tämän lisäksi Sannalla on 15 vuoden työkokemus toimistosihteerin tehtävistä eri organisaatioissa sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Kokemusta Sannalla on kertynyt myös taloushallinnon eri osa-alueilta; kirjanpidosta, palkanlaskennasta, osto, - ja myyn­ti­res­kont­ran­hoi­ta­mi­ses­ta sekä laskutuksesta.


”Koen valtavana rikkautena sen, että olen saanut työskennellä monipuolisissa sihteerin tehtävissä useissa eri yrityksissä. Olen saanut mielettömän määrän tietoa ja taitoa, jotka ovat kullan arvoisia oman yrityksen pyörittämisessä. Jollain tavalla olen aina sisimmässäni tiennyt, että jossain vaiheessa elämää minusta tulee yrittäjä – nimenomaan viihdealan yrittäjä. Nyt on tarvittavat palaset kasassa. Olen äärettömän kiitollinen ja onnellinen, että olen saanut Janin elämääni. Nyt

saamme yhdessä toteuttaa suurinta unelmaamme Rantalavaviihteen perustamisen myötä”, Sanna kiittelee.


Motivaatio tanssimusiikkiin ja la­va­tans­si­kult­tuu­rin edistämiseen kumpuaa Sannalla

varhaislapsuudesta saakka. Lavat tulivat hänelle tutuiksi jo taaperoikäisenä, kun hän kiersi vanhempiensa mukana asuntovaunulla leirintäalueiden tanssipaikkoja. Hänen perheessään tanssimusiikki oli koko ajan läsnä; vinyylisoittimesta soivat kaikki upeaääniset lavatähdet, mm. Olavi Virta, Reijo Taipale ja Eino Grön. Sanna muistaa edelleen elävästi ensikohtaamisensa Eikan (Grön) kanssa. ”Se oli Maisansalon leirintäalueen tanssilavalla vuonna 1992, jolloin olin 3-vuotias. Olin isäni sylissä ja menimme lavan eteen kuuntelemaan. Eikka lauloi Kotkan ruusu -kappaletta, hymyili ja vilkutti minulle. Se on jäänyt elävästi mieleen, vaikka olin niin pieni”, Sanna muistelee.

Teini-iässä palo lavoille ja tanssimaan oli suuri. 


Iskelmämusiikki vei nuoren tytön mennessään ja sillä tiellä Sanna on edelleen. Hän on intohimoinen ja aktiivinen la­va­tans­sin­har­ras­ta­ja, joka on kiertänyt lavoja jo 19 vuoden ajan keräten musiikillista verkostoa ympärilleen. ”Vuosi oli 2002, kun näin televisiosta Saanko luvan -tanssiohjelman, jota houstasi iki-ihana

Taikakuu. Janne Raappanan ruskeat silmät, nuoret soittajat ja hienot sovitukset – se oli oikeastaan siinä, muuta ei tarvittu, olin aivan myyty. Siltä istumalta menin nettiin ja hain kaiken tiedon tästä kyseisestä orkesterista, minkä vain irti sain. Etsin keikkakalenterin käsiini ja ilmoitin äidille, että lähdehän viemään tyttöä tansseihin. Siitä se sitten lähti. Aluksi kävin lavoilla kuuntelemassa musiikkia ja tapaamassa muita nuoria. Vuoden verran seurasin sivusta tanssimeininkiä, kunnes sitten 14-vuotiaana päätin mennä lavatanssikurssille. Olihan se aluksi outoa, ei minusta, vaan muiden ikäisteni keskuudessa, mutta en antanut sen häiritä mitenkään. Jatkoin määrätietoisesti omaa polkuani ja olen ikuisesti kiitollinen itselleni, että päätin sillä tiellä jatkaa. Tässä kohtaa täytyy myös kiittää omia vanhempiani, jotka tukivat ja antoivat mahdollisuuden lavoilla käymiseen. Tanssimusiikki on lähellä sydäntä; haluan omalta osaltani ylläpitää ja kehittää tans­si­la­va­kult­tuu­ria oman tekemiseni kautta laajaa verkostoani hyödyntäen.


"Arvokkaimpana vahvuutena pidän 19 vuoden tanssikokemusta nimenomaan kuluttajan näkökulmasta. Tätä voin hyödyntää managerin ammattia harjoittaessani”, Sanna kertoo.

"Lisäksi minun suurena vahvuutenani on verkostoituminen ja yh­teis­työ­kump­pa­nuuk­sien solmiminen; niissä olen erityisen hyvä", Sanna jatkaa. 


Sanna on helposti lähestyttävä ihminen ja hän toivookin, että ihmiset tulisivat rohkeasti juttelemaan hänelle lavoilla tai missä tahansa hänet vain tapaakin. 

"Pidän avoimista, asioita eteenpäin vievistä keskusteluista. Joskus kun oikein innostun puhumaan itselleni tärkeistä asioista; kuten vaikkapa tanssikulttuurista, aikaa saattaa helposti hujahtaa useampi tunti", Sanna kertoo. 

Sami Lapiolahti

Sami La­pio­lah­ti

Asiakas- ja asiakkuusvastaava


Muusik­ko­taus­tai­sel­la Samilla on lähes 25-vuoden kokemus vaativissa myynti- ja asia­kas­pal­ve­lu­teh­tä­vis­sä.


Musiikki, erityisesti tanssi- ja iskelmämusiikki ovat tärkeässä roolissa Samin elämässä ja vuosikymmenten varrella tanssilavat ovat tulleet Samille tutuiksi rumpujen takaa. 

Sami on myös ahkera säveltäjä ja yhdessä veljensä Markon kanssa hänen studiollaan on syntynyt helmiä aina ykkösrivin artisteilla asti. 


Musiikin lisäksi vapaa-ajallaan Sami tykkää rauhoittua mökillään Ähtärin luonnon helmassa, järven rannalla. Siellä luovuus pääsee parhaiten lentoon. 

Yh­teys­tie­dot:

Rantalava Oy, Rantalavaviihde

3187196-8 


Mäntytie 9

66400 Laihia

+358 44 988 8653

myynti@rantalavaviihde.fi  

Las­ku­tus­tie­dot:

VERKKOLASKUT:

Y-tunnus: 3187196-8 Verkkolaskuosoite: 003731871968 Operaattorin tunnus:(Säästöpankki): ITELFIHH


SÄHKÖPOSTILASKUT: Sähköpostiosoite: invoices@rantalavaviihde.fi


PAPERILASKUT: 

Saaja: Rantalava Oy 

Y-tunnus: 3187196-8 


Osoite: 

Mäntytie 9,

66400 Laihia

Demot:

Etsimme jatkuvasti artisteillemme uusia biisejä esitettäväksi ja levytettäväksi.

Mikäli sinulla on vapaana olevia demoja, voit lähettää niitä meille osoitteeseen:

demot@rantalavaviihde.fi