MISSIO


Yrityksen toimintaideologiana on suomalaisen tanssimusiikki- ja

pa­ri­tans­si­kult­tuu­rin elinvoimaisuuden edistäminen verkostoja rakentaen,

sekä uusia ja innovatiivisia lii­ke­toi­min­ta­mal­le­ja hyödyntäen.

Tämä vahvistaa olemassa olevaa

ja luo uutta liiketoimintaa alalle sekä sen ympärille.VISIO

Tavoittelemme  tanssimusiikki- ja

pa­ri­tans­si­kult­tuu­rin palauttamista takaisin vuosittain voimakkaasti

kasvavaksi, vetovoimaiseksi viihde- ja vapaa-ajan muodoksi.

Arvomme

Näin uskomme ja näin toimimme

iStock-1207065852.jpg-me

Yh­tei­söl­li­syys ja yhteistyö

Meitä on iso joukko, jotka jaamme saman vision. Olitpa sitten laulaja, tanssiharrastaja, muusikko, radiojuontaja, äänistudion teknikko, levy-yhtiön pomo, taksin kuljettaja tai musiikin intohimoinen kuluttaja, niin suomalaisen pa­ri­tans­si­kult­tuu­rin edistäminen on meidän kaikkien yhteinen asia. Yksin voimme vaikuttaa hyvin vähän, yhdessä isosti. Olemme yhdessä enemmän kuin osiemme summa. Potentiaalia on valtavasti.

Tahot, joiden kanssa teemme intohimoisesti yhteistyötä tämän vision saavuttamiseksi, ovat meille perhettä. Olemme samassa veneessä soutamassa samaan suuntaan ja koko tanssimusiikin ympärillä olevan arvojärjestelmän hyvinvointi on meidän kaikkien hyvinvointia. Olitpa laulaja, soittaja, tanssijärjestäjä, konserttijärjestäjä tai muu kumppanimme, meidän tehtävänämme on tukea ja mahdollistaa, että pystyt suorittamaan oman työsi mahdollisimman hyvin tämän tavoitteen eteen, sekä pystyt toimijana kehittymään ja kasvamaan.

Yhteisöllisyys tarkoittaa meille myös poikkialaisten verkostojen rakentamista ja itsemme jatkuvaa kehittämistä vastaamaan muuttuvan yhteiskunnan haasteisiin sekä uusien teknologioiden valjastamiseksi tukemaan alan kehitystä.

Tanssimusiikki- ja paritanssikulttuuri on osa suomalaisuutta. Me, jotka olemme saaneet kasvaa tähän kulttuuriin sisään tai elämämme on kuljettanut meidät sen pariin, tiedämme sen hienouden, tunteen ja tunnelman. Tämän tunteen ja tunnelman haluamme välittää uusille tuleville harrastajille, poistamalla esteitä, luomalla uutta ja tuomalla ihmisiä yhteen kokemaan.

Yhteistyökumppanit

Re­hel­li­syys ja aitous

Sen minkä lupaamme, sen teemme. Rehellisyys on yksi suurimmista kulmakivistä, jotka määrittävät toiminnan tason ja laadun. Emme kulje sieltä missä aita on matalin tai poikki, vaan sieltä mistä on oikein kulkea.  Oikein itseämme, oikein kumppaneitamme, oikein muita alan toimijoita sekä ympäröivää yhteiskuntaa kohtaan.

Iloitsemme sekä juhlistamme onnistumisia. Myös silloin kun kaikki ei olekaan jostain syystä mennyt niin kuin Strömsössä, kerromme siitä ja kannamme vastuumme. Pyrimme hyödyntämään mahdollisimman tehokkaasti myös epäonnistumiset tilaisuutena oppia ja kasvaa.

Arvostamme aitoutta kaikessa tekemisessä. Emme tee asioita näyttämään joltain muulta, kuin mitä ne todellisuudessa ovat.  Yksilöinä ja yrityksen edustajina olemme aitoja omia itsejämme. Arvostamme erilaisuutta ja näemme yksilöllisyyden sekä erilaisuuden suurena rikkautena jota pitää vaalia, ei tukahduttaa.

iStock-1135963221.jpg-me

Rento ote ja huumori

Uskomme, että mailaa puristamalla ei päästä optimaaliseen lopputulokseen. Luovassa ympäristössä ja maailmassa luovuus on parhaimmillaan rennossa tunnelmassa. Kunnon nauru poistaa parhaiten epätoivottuja tunteita ja saa kaiken tekemisen sekä parhaat ajatukset lentoon. Huumori ja nauru tarttuvat, sekä yhdistävät ihmisiä. Myös itselle pitää pystyä nauramaan.

Työskentelemme ympäristössä, joka liittyy ihmisten tapaan viettää vapaa-aikaansa. Parhaimmillaan vapaa-aika on onnistunutta, kun sen myötä on henkiset akut saatu ladattua kohtaamaan uuden arjen haasteet. Kaikista parhaiten tämä onnistuu rennossa ympäristössä iloisten ihmisten ympäröimänä. Tätä haluamme tukea ja välittää oman tekemisen, taiteilijoidemme, kumppaneidemme ja materiaalimme kautta. Kaikki kosketus Ran­ta­la­va­viih­tee­seen, oli se sitten ihmisten tai markkinoinnin kautta, pitää kuljettaa vastaanottaja tuohon hyvään fiilikseen ja tunnelmaan.

iStock-1205459943.jpg-me

Kult­tuu­ri­pe­rin­teen ar­vos­ta­mi­nen ja edis­tä­mi­nen

Olemme kulttuuri-ihmisiä ja kulttuurintekijöitä, mutta myöskin objektiiviseen tietoon nojaavia rationaalisia edistäjiä ja kehittäjiä. Asiat eivät muutu ja kehity hyssyttelemällä eikä faktatiedon lakaisemisella piiloon maton alle. Politikoinnilla ja asioiden pyörittämisellä puolelta toiselle saadaan pidettyä keskustelua yllä, mutta aidot tulokset vaativat aitoja toimenpiteitä.

Merkittävimmät faktat ovat pa­ri­tans­si­kult­tuu­rin harrastajien ikärakenteen nousu ja poistuma nopeammin kuin uusien harrastajien löytäminen harrastuksen pariin. Sama ilmiö on nähtävissä koko esittävän korkeakulttuurin kentässä. Tämä heijastuu koko alan arvojärjestelmään kuuluvien toimijoiden taloudelliseen kyvykkyyteen jatkaa liiketoimintaa. Tämä edelleen johtaa tarjonnan katoamiseen, joka taas kiihdyttää oravanpyörää koko kulttuuriperinteen katoamiseksi.  Meidän kaikkien alalla olevien on otettava kuokka käteen ja yhdessä kuokittava suosta uudelleen pelto. Siihen ei yksi Koskela enää riitä, vaan nyt tarvitaan joukkovoimaa sekä yhteistyötä.

Tanssi- ja iskelmämusiikilla on valtava potentiaali, kysyntä ja kuluttajakunta. Tämä näkyy esimerkiksi tangomarkkinoiden katsojamääränä n. 600000 katsojaa (finaali). Tai kolmen vastavirtaan uivan tanssimusiikkia soittavan radiokanavan yhteenlaskettuna kuuntelijamääränä noin. 770000 viikottaista kuuntelijaa.

Mielestämme kulttuuria pitää uudistaa ja kulttuurin pitää uudistua. Sen pitää seurata aikaa ja ottaa ajasta parhaat puolet mukaansa. Uudistuminen ja kehittäminen eivät tapahdu kuitenkaan kyseisen kulttuurin peruselementtien poistamisella ja korvaamisella jollain muulla, vaan ennemminkin lisäämällä siihen tai sen ympärille elementtejä, jotka takaavat sen elinvoimaisuuden.

Harvoin kuitenkaan "yksi koko sopii kaikille" vaan siitä muodostuu koko, joka sopii jonkin verran kaikille, mutta ei kellekään oikein kunnolla. Siispä tarjonnan pitää olla horisontaalisesti leveä vastaten niin perinteikkyyttä arvostavien kuin kokeilevien uudistusmielisten kulttuurinälkään.

Yh­teys­tie­dot:

Rantalava Oy, Rantalavaviihde

3187196-8 


Mäntytie 9

66400 Laihia

+358 44 988 8653

myynti@rantalavaviihde.fi  

Las­ku­tus­tie­dot:

VERKKOLASKUT:

Y-tunnus: 3187196-8 Verkkolaskuosoite: 003731871968 Operaattorin tunnus:(Säästöpankki): ITELFIHH


SÄHKÖPOSTILASKUT: Sähköpostiosoite: invoices@rantalavaviihde.fi


PAPERILASKUT: 

Saaja: Rantalava Oy 

Y-tunnus: 3187196-8 


Osoite: 

Mäntytie 9,

66400 Laihia

Demot:

Etsimme jatkuvasti artisteillemme uusia biisejä esitettäväksi ja levytettäväksi.

Mikäli sinulla on vapaana olevia demoja, voit lähettää niitä meille osoitteeseen:

demot@rantalavaviihde.fi