Background
21.10.2021

Ran­ta­la­va­viih­de ja Tiuku Tuotanto yh­teis­työ­so­pi­muk­seen

Laihialla toimiva Ran­ta­la­va­viih­de sekä Turun alueella toimiva Tiuku Tuotanto ovat solmineen ystävyys-, yhteistyö- ja avun­an­to­so­pi­muk­sen, jonka ta­voit­tee­na on pa­ri­tans­si­kult­tuu­rin elin­voi­mai­suu­den edis­tä­mi­nen ja oh­jel­ma­pal­ve­lu­tar­jon­nan laa­jen­ta­mi­nen koko Suomen alueella.
1634831082614_Tiuku_x_Rantalava.JPG-me

”Olemme saaneet tanssikentältä paljon viestiä nykyisen ohjelmatarjonnan kapeudesta, johon pystymme vastaamaan paremmin yhdistämällä voimamme tarjonnan ja myyntipalvelun resurssikäytön osalta. Meille Rantalavalla yhteisöllisyys ja yhteistyö muiden alan toimijoiden kanssa, että myöskin toimialarajojen yli on ensiarvoisen tärkeää. Yhteisöllisyys ja yhteistyö on myös yksi Rantalavan kantavista arvoista. Ala nostetaan takaisin uuteen kukoistukseensa vain ja ainoastaan yhteistyön avulla. Eri toimijoiden, kilpailijoidenkin toiminta alalla ei ole nollasummapeliä, vaan yhteistyö on aina paljon enemmän kuin osiensa summa. Oli mahtavaa löytää toimija, joka jakaa samat arvot ja ajatukset alan tuulevaisuudesta. Ohjelmatarjonnan monipuolistamisen lisäksi jaamme saman huolen uusien, taidokkaiden ja valovoimaisten artistien urakehityspolusta. Tämä polku on kuoppaisuuden ja kivisyyden lisäksi poikki tällä hetkellä. Uudet tulokkaan ja jo alalla olleet, uuteen nousuun pyrkivät artistit eivät saa tilaisuuksia päästäkseen näyttämään kyntensä ja valloittamaan tanssikansan sydämiä. Tähän tulee muutos. Asiat eivät tapahdu hetkessä, mutta olemme enemmän kuin valmiit ottamaan haasteen vastaan. Olen erittäin innoissani tulevasta yhteistyöstä. Tästä tulee jotain todella hienoa ja ennennäkemätöntä”, toteaa Rantalavaviihteen toimitusjohtaja Jani Kujala.


Rantalavaviihde on Pohjanmaalla vuoden 2021 alussa perustettu tanssi- ja iskelmämusiikkiin keskittyvä ohjelmatoimisto, jonka missio on suomalaisen tanssimusiikki- ja pa­ri­tans­si­kult­tuu­rin elinvoimaisuuden edistäminen. Rantalavaviihde tavoittelee tanssimusiikki- ja paritanssi­kulttuurin palauttamista takaisin vuosittain voimakkaasti kasvavaksi, vetovoimaiseksi viihde- ja vapaa-ajan muodoksi.


Tiuku Tuotanto on vuodesta 1994 toiminut mainontaan ja teippauksiin erikoistunut osaaja Varsinais-Suomesta. Toiminnan laajetessa mukaan on tullut tapahtumien järjestäminen, musiikin tuottaminen ja artistien/bändien brändääminen. Tavoitteemme on tukea artisteja ja alan toimintaa uudella raikkaalla otteella.


Lisätietoja

www.rantalavaviihde.fi

www.tiukutuotanto.fiJanijaSiders%205_korkein.jpg-me

Jani Kujala

Toimitusjohtaja, Rantalava Oy

Kommentit

Yh­teys­tie­dot:

Rantalava Oy, Rantalavaviihde

3187196-8 


Mäntytie 9

66400 Laihia

+358 44 988 8653

myynti@rantalavaviihde.fi  

Las­ku­tus­tie­dot:

VERKKOLASKUT:

Y-tunnus: 3187196-8 Verkkolaskuosoite: 003731871968 Operaattorin tunnus:(Säästöpankki): ITELFIHH


SÄHKÖPOSTILASKUT: Sähköpostiosoite: invoices@rantalavaviihde.fi


PAPERILASKUT: 

Saaja: Rantalava Oy 

Y-tunnus: 3187196-8 


Osoite: 

Mäntytie 9,

66400 Laihia

Demot:

Etsimme jatkuvasti artisteillemme uusia biisejä esitettäväksi ja levytettäväksi.

Mikäli sinulla on vapaana olevia demoja, voit lähettää niitä meille osoitteeseen:

demot@rantalavaviihde.fi