Laihia 3.9.2021 – Rantalavaviihteen tavoitteena on löytää joukkoihinsa ne valovoimaiset, suomalaisen lavatanssi- ja iskelmäkulttuurin kehittämisestä innostuneet, idearikkaat ja eteenpäin suuntautuneet ammattilaiset, jotka jakavat Rantalavaviihteen arvot, sekä ovat innostuneina valmiita laittamaan itsensä likoon yhteisen vision saavuttamiseksi. Rantalavaviihde on vahvistanut ar­tis­ti­port­fo­lio­taan kahdella valovoimaisella artistilla.

Olemme otettuja ja etuoikeutettuja saadessamme Mia Leivon sekä Mervi Koveron joukkoihimme. Kummallakin komeaäänisellä solistilla on takanaan loistava orkesteri sekä suuri ammattitaito, palo ja intohimo tehdä työtä suomalaisen pa­ri­tans­si­kult­tuu­rin eteen. En malta odottaa päästäksemme yhdessä rakentamaan la­va­tans­si­kult­tuu­rin hienoa uutta aikakautta.”, toteaa Rantalavaviihteen perustaja ja toimitusjohtaja Jani Kujala.


Rantalavaviihteen arvoissakin oleva yhteisöllisyyden ja yhteistyön korostaminen Rantalavaviihteen ohjelmapalveluissa tarkoittaa sitä, että olemme kiinnostuneita artistin ja bändin musiikillisen substanssiosaamisen lisäksi myös muusta poikkialaisesta osaamisesta, ideoista, ajatuksista ja verkostoista. Tätä kultakaivosta voimme yhdessä ammentaa oman toiminnan, koko alan ja kulttuurin kehittämiseen, kuin myöskin osaamisen ja tiedon jakamiseen Rantalavaviihteen sisällä. Rantalavaviihde taas tukee proaktiivisesti artistin ja bändin jatkuvaa kehittymistä oman yhteisönsä, sekä laajan yh­teis­työ­ver­kos­ton­sa kautta. Artistin ja bändin kehittäminen on sijoitus muusikon itsensä, Rantalavaviihteen ja koko kulttuurin tulevaisuuteen. Sekä Mian että Mervin managerina Rantalavaviihteellä toimii rantalavaviihteen perustaja ja musiikkimanageri Sanna Latva.


Rantalavaviihde on Pohjanmaalla vuoden 2021 alussa perustettu tanssi- ja iskelmämusiikkiin keskittyvä ohjelmatoimisto, jonka missio on suomalaisen tanssimusiikki- ja pa­ri­tans­si­kult­tuu­rin elinvoimaisuuden edistäminen. Rantalavaviihde tavoittelee tanssimusiikki- ja paritanssi­kulttuurin palauttamista takaisin vuosittain voimakkaasti kasvavaksi, vetovoimaiseksi viihde- ja vapaa-ajan muodoksi.


Mia Leivo on monipuolinen artisti, joka keikkailee Pequeno -orkesterinsa kanssa. Laajan tanssi- ja viihdeohjelmistonsa mahdollistamana orkesteri esiintyy niin tanssipaikoilla, konserteissa kuin erilaisissa yksityis- ja yri­tys­ti­lai­suuk­sis­sa. Mian esiintymisestä huokuu ammattitaito, kokemus ja rakkaus musiikkiin.

Mian saavutuksia:

· Loistava Laulaja -laulukilpailun voitto 2019

· Tangomarkkinoiden 2.sija (tangoprinsessa) 2017

· Toivo Kärki -laulukilpailun voitto 2001

· Iskelmän SM 'Kultainen Mikrofoni' -laulukilpailun voitto 2001


Mervi Kovero on Lapinlahdelta kotoisin oleva monipuolinen ja lahjakas laulajatar, joka keikkailee orkesterinsa kanssa tanssilavoja kiertäen. Mervin esiintymisestä huokuu ammattitaito, kokemus ja ennen kaikkea rakkaus musiikkiin. Laulajattarella on paljon jakamatonta aitoa tunnetta sekä valtavasti halua ja intohimoa esiintymiseen, joka näkyy ja välittyy lavalla. Mervi uskoo omaan tekemiseensä ja tekee sen reippaasti hymyssä suin.

Mervin saavutuksia:

·  Tangoprinsessa 2019 (hallitseva)

·  Tangomarkkinoiden 3.sija 2013 ja 2014


Lisätietoja

www.rantalavaviihde.fi

https://www.facebook.com/Leivomia/

https://www.mervikovero.fi/


Sanna Latva

Operatiivinen johtaja, musiikkimanageri

Rantalava Oy

sanna.latva@rantalavaviihde.fi

+358407245599


Jani Kujala

Toimitusjohtaja

Rantalava Oy

jani.kujala@rantalavaviihde.fi

+358505699313sätä tekstiä

JanijaSiders%205_korkein.jpg-me

Jani Kujala

Toimitusjohtaja, Rantalava Oy

Kommentit

Yh­teys­tie­dot:

Rantalava Oy, Rantalavaviihde

3187196-8 


Mäntytie 9

66400 Laihia

+358 44 988 8653

myynti@rantalavaviihde.fi  

Las­ku­tus­tie­dot:

VERKKOLASKUT:

Y-tunnus: 3187196-8 Verkkolaskuosoite: 003731871968 Operaattorin tunnus:(Säästöpankki): ITELFIHH


SÄHKÖPOSTILASKUT: Sähköpostiosoite: invoices@rantalavaviihde.fi


PAPERILASKUT: 

Saaja: Rantalava Oy 

Y-tunnus: 3187196-8 


Osoite: 

Mäntytie 9,

66400 Laihia

Demot:

Etsimme jatkuvasti artisteillemme uusia biisejä esitettäväksi ja levytettäväksi.

Mikäli sinulla on vapaana olevia demoja, voit lähettää niitä meille osoitteeseen:

demot@rantalavaviihde.fi